Arkiv för September 2010

- Sida 1 av 10

Massage vid havet…

av Anna Benson
Foto0333.jpg

Idag var jag och hälsade på min gamla massör Maritha som har sin verksamhet i Södra Kärr, vilket är väldigt nära där jag är uppvuxen. Maritha sponsrade mig i alla år under min bordtenniskarriär och har varit en viktig stöttepelare. Vi hade ett antal år att uppdatera oss på. Räkna med att det var en hel del kackel på oss. Givetvis fick jag superskön massage också. Hela kroppen. Det behövdes! Kantarelltoast och fika på det. Inte illa! Tack fina Maritha!

Coolaste 83-åringen in town!

av Anna Benson
0_1.jpg

Min farmor har en räv bakom örat. Hon är den coolaste tant jag känner. Älskar verkligen henne. Hon har dock hakat upp sig på ”gurkhistorien”. Men vad gör det? Vi spelar alltid kort när vi ses. Och äter choklad. Schweizernöt. Sen skrattar vi och ljuger lite däremellan. Är jag lika cool när jag är 83 så måste alla älska mig.

Foto0340.jpg Foto0337.jpg

Höströj!

av Anna Benson

Idag är det en sån där fantastisk höstdag med solen värmer. Vi röjer i trädgården inför vintern. Pappa, jag och lillebror Emil. Båten ska upp idag också, som numera ligger på en helt annan plats än den ursprungliga efter orkanen. Jag har sågat motorsåg och rivit ner en gärdesgård. Eller ”jässgård” som vi säger på småländska.

Indestructible – Robyn igen!

av Anna Benson

Jag älskar den här låten. Robyns nya ”Indestructible” på nya skivan Body Talks Pt. 2. Den här skivan går varm i min bil just nu. Sista låten är outstanding. Känns som du är på en konsert i Wien samtidigt som fantastisk text flödar. Eller vad sägs om ”I am going to love you like I never been hurt before. I am going to love you like I am indestructible”. Oförstörbar. Det är starkt. Precis som kärleken.

Kategorier kändisliv, videos

Livet utan klocka

av Anna Benson

Nu är jag hos syrran och alla 150 hästar. Vi ska gå på långpromenad och prata om livet. Jag har inte ens nån klocka på mig. Så här mycket som jag har varit i Småland i år har jag inte varit på över 10 år.

Chokladbollar och rosa glasögon

av Anna Benson

 Foto0317.jpg

Idag bakade jag chokladbollar med ett gäng ungar. Wow vilken energi de har. Man blir helt slut. Känner mig som en pensionär. Ibland kläcker de ur sig riktigt roliga saker. Ebba frågade sin mamma om det var okej att hon inte gillade mina glasögon med tillägget att det vore väldigt mycket finare om de var röda med rosa prickar. Älskar Ebba.

Ett stall för 10 miljoner…

av Anna Benson

Fick bevittna det stora bygget hos Fredrik Persson. Hans verksamhet har ju exploderat och han bygger nu nästan 70 nya boxar. Kostar en del… typ 10 millar. Nästa gång jag är i krokarna kommer det vara färdigt. Typ februari. Blir supermodernt och proffsigt.

På promenad genom skogen

av Anna Benson

Jag njuter. Det är så lugnt och tyst här. Jag, min syster och lillebror gick en lång promenad genom skogen. Ibland behövs inga ord.

Full storm i Ragnabo

av Anna Benson

Kom precis till mitt älskade ställe i Ragnabo, Småland. Det är full storm och regn. Älskar det. Pappa har lämnat en stor säck med ved som jag likt en pyroman ska sätta fyr på. Varenda sommarstuga är igenbommad. Fattar inte det. Nu är det som härligast att vara här. Skulle kunna bo här. Min stackars lilla eka håller på att förlisa. Måste rädda den imorrn. Nu ska jag iväg och fira en liten prinsessa som fyller år.

0_1.jpg 1_1.jpg

Vad kommer jag sakna mest?

av Anna Benson
1_1.jpg

Nu har jag hämtat det sista i mitt förråd som jag behöver i Miami. Golfbag och dylikt. Kul med nya grejer från Nike. Har precis plockat med mig en god frukost från mitt kvartershak ”Guapa”. Otroligt god och billig frukost (45:-) och alltid lika trevligt bemötande. Undrar vad jag kommer sakna mest förutom mina älskade vänner? Ramlösan?

0_1.jpg
Sida 1 av 10
  • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB