Arkiv för October 2010

- Sida 1 av 8

Han lyckades nästan

av Anna Benson
Foto0866.jpg

I morse var det dags för tennis igen. Ian har nu köpt allt nytt. Kläder, skor och rack i hopp om att slå mig. Och han lyckades nästan men jag vann tillslut 7-5 i tiebreak! Great day today. Simmat mina längder och nu ska jag skriva hela dan. Varit lite dåligt flow sista dagarna. Och ni TACK för att ni läser. Det gör mig varm varje gång när jag ser hur många ni är därute. Tack! Nästa vecka händer en massa kul, så häng med!

Kategorier miami life

Svenska i Miami!

av Anna Benson
Foto0843.jpg

Varje dag har jag cyklat eller åkt inlines förbi en kvinna som har väldigt fina smycken. Hon har fått ett specialuppdrag av mig. Will tell u. OCH det roliga är att jag frågade henne idag var hon kom ifrån och då svarar hon Sverige! Jag blev väldigt förvånad då hon ser sydamerikansk ut. Och japp upsprung från Chile men född i Södertälje. It is a small world! Numera snackar vi svenska. Dock vill hon inte vara med på bild…

Kategorier miami life

”The Social Network”

av Anna Benson

The-Social-Network-Poster-Short-21-6-10-kc.jpg

”The Social Network” är en film alla måste se. Otroligt bra och baserad på den sanna historien om ”Facebook”. Killen, Mark Zuckerberg, som grundade det är god för 25 billion dollar. Förstå det? Justin Timberlake gör en roll och imponerar. Även Rooney Mara som har huvudrollen i den nya amerikanskproducerade Stieg Larsson filmen är också med. Kul att se henne med en ”vanlig” look. Producenten heter David Finscher och han är också producent till Stieg Larsson filmen. Sa jag att jag träffade David häromdagen? Ja, Rooney också förresten. Såg filmen ikväll på mysiga bion på Lincoln Road, som för övrigt vimlade av Halloweenfirare. That’s not my shit.

Förresten jag älskar att se eftertexterna. Jag är ofta den som sist lämnar biografen. Mysig känsla liksom. Och så älskar jag Sonys payoff  – Make Believe. Ja, sorry Samsung.

Foto0857.jpg Foto0863.jpg

Inte så sexigt men såååå snyggt!

av Anna Benson
Foto0847.jpg

I somras när jag var i Båstad hade mina chica vän Primadonnan af Thörnberg på sig ett supderduperlack som jag bara älskade. Gissa om hon lite senare gav mig ett exemplar… Love it! Did some pedikyr today. O.P.I  är det bästa märket on earth och färgen heter ”Cajun Shrimp” vilket inte är såååå sexigt MEN snyggt!

Foto0848.jpg
Kategorier miami life

At Lime at Alton Road

av Anna Benson
Foto0837.jpg

Idag på förmiddagen var jag på underbara hotell Mondrian, som bara är sååå läckert. Älskar alla hotell i Morgans Group (Delano, Shore Club). Hade en kul intervju med en kul tjej på agendan. På hemvägen stannade jag till på Gabbes favoritställe, Lime. Det gjorde jag mest för att få honom att längta hit ännu mer…

Foto0839.jpg
Kategorier miami life

En dag vid poolen

av Anna Benson
Foto0821.jpg

What a beautiful day! Underbart väder. Legat vid poolen hela dagen nästan. Efter tennisen alltså. Ian och jag spelade backgammon, som jag förlorade stort i. Pratat med hela världen idag känns det som. Har en intervju bokad imorrn. Spännande. Will tell u more. Nu måste jag jobba sen barbecue at Ian’s.

Foto0816.jpg
Kategorier miami life

Dear Mr President

av Anna Benson

Älskar Pink. Och den här låten som går varm just nu. Faktum var att det var min underbara lillasyster Julia som introducerade denna låt, som hon sjöng på sin skolavslutning tidigare i år.

Kategorier kändisliv, videos

Inte sååå bra…

av Anna Benson
Foto0815.jpg

Alltså ja spelet flyter verkligen och jag och Ian spelar varje morgon 08.30 innan det blir kokhett. Han svettas värre än en ja I don’t know. Varje gång säger han ”wasn’t this just a perfect workout?” Hmm… Hur som helst skrev jag på min Facebook igår hur grym jag är på tennis. Fick en ”gillakommentar” av Sofia Arvidsson efter en sekund. Hon är Sverigeetta och nja alltså inte såååå bra. Go Sofia i Frankrike där hon tävlar just nu! Jag har rätt mycket kul på gång. Älskar det. Känns som om det har varit en månad av lugn och ro och skrivande men nu börjar saker slita och dra i mig och I guess att jag hänger på. Keep in touch. Ni ser hur min svenska försvinner mer och mer va? Can’t help it och tar tillbaka alla onda ord jag har sagt om Victoria Silvstedt när hon pratar svengelska. Nu ska jag sola några timmar. Great day!

Kategorier miami life, sports

Jimmy Choo-designade Uggs

av Anna Benson
0_1.jpg 1_1.jpg

Ikväll cyklade jag ner till shoppingdistriktet på Collins Avenue. Mina gamla hoods. Köpte bland annat två par Converse. De har ett enormt utbud. Blev ett par vita och bruna. Halva priset i USA. Mysig dag. Spelat tennis, åkt inlines och simmat. Att Ian aldrig tröttnar på att förlora nån gång? Jag vinner varje gång. I morse skrev jag nästan ett helt kapitel. Det har förresten en underbar Ugg-butik på Collins Avenue som är nyöppnat. Lite kul med Jimmy Choo designade Uggs… Miamistyle.

Inlines in Miami Beach

av Anna Benson
Foto0780.jpg

Varje dag snörar jag på mig mina inlines. Det är det bästa bästa och kan absolut inte missas. Jag känner mig rätt säkert och ser förhoppningsvis betydligt mer coolare ut nu än innan. Nu ska jag hoppa i my runningshoes för en runda. Japp, måste hålla igång. Suttit inne hela dan och skrivit så har massor energi i kroppen. Tack bästa Samsung Wave för att du tar så fina bilder. Ni vet att det är världens bästa telefon va? Way bättre än iPhone! Puss

Foto0783.jpg
Kategorier miami life
Sida 1 av 8
  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB