Arkiv för November 2010

- Sida 1 av 8

Nordic Light – här måste du bo!

av Anna Benson
006.jpg

Alltså Nordic Light är verkligen ett underbart designhotell i Stockholm. Brukar passa på att bo här om jag är i stan. De skiftar inredning ständigt och precis har det avslutat Stockholms filmfestival, sist hade de snobbenutställning. Taket är numera omålat i svart vilket är väldigt snyggt och flyter ihop med övrig inredning. Snacka om att de här hotellet har höjt sig några snäpp sista året. Visste ni att även Nordic Sea ska blåsas över och snart kan presentera en helt ny look? Vill du bo mitt i stan, trendigt och i superläcker design – då är Nordic Light the place. Frukostbuffén på morgonen är to die for. Så härligt att bli så varmt välkommen också, som jag blev igår när jag checkade in. Eller vad sägs om ”From us to you”  grejer på rummet. Gott var det också. Tack Nordic Light – ni är bra!

002.jpg 005.jpg Benson Samsung 001.jpg
Kategorier stockholm life

Lunch with some ladies

av Anna Benson
013.jpg

Så härligt att vara back in town. Träffade tjejerna på vårt myshak på PUB. Lisa, Helena och Snäckan, ja och så Theo då förstås (som för övrigt är söt och SÅ lik sin pappa). Underbart att skvallra och catch up. Har verkligen saknat er! Men visst är det svinkallt? Ska snart bege mig till Mosebacke för första gången på väldigt länge. Var har jag sovit i natt mån tro? 

010.jpg
Kategorier stockholm life

Köttbullar och avslutningskonsert

av Anna Benson

Igår kväll så hade min Gabriel avslutningskonsert med sin kör ”Du kan sjunga gospel”. Förstår vad häftigt med cirka 1000 körsångare på scen. Jag kom sent och missade tyvärr det mesta men inte Gabbe och hans underbara stab i form av Ullis, Linda och Anna. Tobbe och Cecilia var också där. Trevligt och underbart att vara hemma. En god middag (läs köttbullar) avnjöts på en närbelägen restaurang på Birkagatan. Fan vad kallt det är.

Samsung Benson 004.jpg Samsung Benson 006.jpg Samsung Benson 007.jpg

Back in Stockholm

av Anna Benson
0_0.jpg

Nu är jag tillbaks i my hometown Stockholm för några dagar. Och det känns faktiskt underbart. Jag älskar den här stan. Det är -12 grader och snö. Fryser lite om rumpan, vem värmer den? Ska bli underbart att träffa många av mina vänner. Ikväll ska jag överraska min vän Gabbe. Jag åt förresten en sen lunch hos Casa Johansson. You rock! Hann även krama på Theo och hans mamma. Stockholm I am home and I love it.

1_0.jpg
Kategorier stockholm life

Miami mitt andra hem

av Anna Benson
Foto1234.jpg

Fattar knappt att jag snart ska pulsa runt i snö? Ofattbart. Gick en lång promenad barfota igår. Älskar Miami och dess beach och varma klimat. Tror alltid det kommer vara mitt andra hem.

Kategorier miami life

Svenskt godis in Miami

av Anna Benson
Foto1266.jpg

På Alton Road/Lincoln Road ligger det en affär som heter Epicure. En helt underbar affär som har delikatessgrejer och så även lite svenska inslag which I love. Förstå att man hittar ”Tutti Frutti” och ”Ahlgrens bilar” här? Otroligt kul! Och inte alls dumt. Till och med min vän René gillade bilarna. Ja, menar who doesn´t?

Foto1264.jpg
Kategorier miami life

Jet-ski time

av Anna Benson
Samsung Benson 035.jpg

Igår åkte jag jet-ski hur mycket som helst med Jesus. VÄLDIGT KUL! Så härligt väder så det var riktigt svalkande. Vi flög av en gång och landade typ 10m från jet-ski. Det var lite läskigt. Om det var jag som körde just då? Ja. Om jag körde mer efter det? Nej.

Kategorier miami life

Mustang Sally

av Anna Benson
Roadtrip Benson 011.jpg

Varenda gång jag hyr bil får jag en svart Mustang (nä, faktiskt ibland även silver). Älskar den, trots att den dricker bensin som en häst… Minns min första resa till Miami när Sonja och jag sjöng (mest Sonja) ”Mustang Sally” i bilen. Härligt minne. Älskar att åka cab när håret fladdrar. Känner mig fri då.

Kategorier miami life

Amazing monkeybirthdayparty!

av Anna Benson
Samsung Benson 026.jpg

Igår kväll hade härliga Anna bjudit hem en massa gäster i smyg för att överraska sin älskling när han kom hem. Älskar surprisepartyn! Micke och Anna bor i en mysigt lägenhet nära mig här på beachen. Efter lite drinks and mingel med trevliga människor, varav en del svenskar, bar det av till supertrendiga (och exklusiva) ”The Forge”. Vi fick sitta i ett eget privat rum där alla superstjärnor sitter, ja mitt i vinkällaren faktiskt. Den största vinkällare jag har sett. Nordic Light som har Stockholms största – hmm ja, den här var inte att leka med… Sa jag att jag åkte Bentley Cab hem? Tror bilen kostade 1,5 mille. Life is good. Tack Micke och Anna for yesterday. Underbart! Visste ni att förresten Micke läser min blogg VARJE dag? I fucking love that. Visste ni att han har högläsning för Anna? He has. Puss

Samsung Benson 031.jpg Samsung Benson 030.jpg Samsung Benson 028.jpg Samsung Benson 025.jpg Samsung Benson 027.jpg Samsung Benson 033.jpg
Kategorier miami life

Min favoritaffär

av Anna Benson
Foto1254.jpg

Min favoritaffär i Miami är ”Books & Books”. Trodde ni att det skulle vara en klädaffär? Nope. Jag har alltid älskat att gå in i bokhandlar. Så härlig atmosfär alltid, oavsett vart. Att se alla fina inbundna böcker triggar mig och stimulerar mig på samma gång. Jag drömmer ju själv om en författarkarriär. Håller här i Ricky Martins bok ”Me”, den måste jag läsa snart. Har du läst den?

Kategorier kändisliv, miami life
Sida 1 av 8
  • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB