Startsida / Inlägg

”Anna Anka borde ta lite botox”

av Anna Benson
Åsa Vesterlund Benson Möter.jpg

New York-frun Åsa Vesterlund är tillbaks i Florida

MIAMI. Efter några veckor i Sverige är New York-frun Åsa Vesterlund alias ”Botox-Åsa” tillbaks i Florida där hon numera bor på heltid. – Vi har sålt huset i The Hamptons och jag är så glad att få vara tillbaks här. Åsa sprudlar av energi och har flera projekt på gång framöver och vill gärna bilda radarpar tillsammans med Anna Anka. Vi träffar henne på lyxhotellet Mondrian Hotel i Miami där hon tillbringar helgen för att kolla på ett nytt privatjet. – Vi behöver en ny ”kärra”. Blir billigare att köpa då det kostar nästan 110 000 kr att flyga enkel väg upp till New York när man hyr.

”Gunilla är galen och paranoid”

Åsa som har slutat att jobba som flygvärdinna, njuter av kändisskapet. Hon är road över all uppståndelse i Sverige och nöjd med sin insats i svenska New York-fruar, men allt har inte gått helt smärtfritt. – Gunilla är verkligen helt blåst. Hon kan bara ringa mig och gapa. Hon är galen och paranoid. Jag har slutat att svara när hon ringer. Hon säger att jag har botox i hjärnan. Botox är lika naturligt som att göra pedikyr och manikyr tycker jag.

”Anna Anka skulle verkligen behöva lite botox”

Många jämför Åsa med Hollywoodfruars Anna Anka. – Anna Anka är en cool person som säger vad hon tycker och tänker. Vi skulle kunna bli ett riktigt radarpar, men hon är lite mer elak än jag. Vi skulle kunna ha botoxparty tillsammans. Anna Anka skulle verkligen behöva lite botox!

Åsa och hennes man Darrin bor i West Palm Beach i Florida och har sålt huset i The Hamptons utanför New York. – Jag åker ändå upp en gång i månaden och shoppar. Jag älskar New York och bor gärna på lyxhotell. Åsa som älskar lyxhotell har precis kommit tillbaka till Florida efter en sejour i Sverige, där hon bodde 13 dagar i sviten på Lydmar Hotell i Stockholm, där för övrigt Daniel Craig huserar.

Anna Benson - Åsa Vesterlund Miami Okt 010.JPG

”Jag ser mig själv som singel”

Ofta reser Åsa runt med sin väninna Petra som också bor i huset i West Palm Beach och tar hand om hundarna. Maken Darrin är sällan med. – Darrin är väldigt supportive och vi är inte typiskt gifta och måste vara med varandra jämt. Jag ser mig själv som singel men jag går aldrig över gränsen. Han vill gärna ha barn och vi får se vad som händer i framtiden.

Vill göra Big Brother

Åsa Vesterlund har flera projekt på gång framöver och vill gärna göra mer TV. – Jag tycker det här är superkul och vill gärna göra mer TV. Jag gör vad som helst, fast kanske inte ”Fångarna på fortet”. Jag skulle aldrig våga simma med ormar och alla äckliga grejer. Men jag vill gärna göra Big Brother! Jag väntar bara på att de ska ringa. Darrin skulle tycka det vore crazy. Sen vore det en galen idé att slänga in alla New York-fruar i ett och samma hus. Gunilla skulle jaga mig med en kniv genom hela huset och sen skulle vi ha botox-party.

Anna Benson

Anna Benson - Åsa Vesterlund Miami Okt 043.JPG Anna Benson - Åsa Vesterlund Miami Okt 047.JPG
  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB