Arkiv för February 2011

- Sida 1 av 7

OnePiece – vilken guldgruva

av Anna Benson
Foto2856.jpg Foto2851.jpg

Idag var jag på OnePiece. Ni vet det där otroligt heta plagget alla vill ha just nu!? Jag testade ett gäng olika och jag råkade få med mig några hem… Kan tala om att det är världens skönaste plagg! Den lilla butiken på Mäster Samuelsgatan var överbelamrad med folk idag. Jösses vilken guldgruva…

Foto2835.jpg
Kategorier stockholm life

En ny målning tar form…

av Anna Benson
Foto2816.jpg

Håller på med en alldeles speciell målning. Den sa vara klar till helgen. Mycket spännande och något helt nytt. Can’t wait to show you the result. Förstå vilken fantastisk känsla det är att måla vänner. Do it!

Träffar just nu ett gäng olika gallerier. Lovar att återkomma med mer detaljer kring vårens vernissage när det är klart.

Kategorier stockholm life

Brunch på Scandic Malmen

av Anna Benson
Foto2803.jpg

Igår var en stor del av mitt härliga gäng och åt brunch på Scandic Malmen. Jag blev verkligen positivt överraskad. Dessutom var det nära och bra hem. Tro det eller ej men jag var först på plats… När hände det?

Ha en underbar vecka alla! Min vecka är busy busy busy.

Foto2805.jpg Foto2806.jpg Foto2812.jpg
Kategorier stockholm life

En del av ”Klassikern”

av Anna Benson

Jag är otroligt imponerade av ett gäng vänner som idag åker ”Öppet svår” på Vasaloppet. 9 mil! Tjejerna har bestämt sig för att göra ”klassikern” i år. Ni vet när man cyklar ”Vätternrundan”, simmar ”Vansbrosimmet”, springer ”Lindingöloppet” inom ett år. I am impressed! Nästa söndag är det ”riktiga” Vasaloppet. Alltid första söndagen i mars. Då ska ännu en tjej från RLC ut i spåret, Jossan. Go! Heja heja heja!

Kategorier sports

Balett på Kungliga Operan

av Anna Benson

Igår var på min vanligaste lördagssyssla – balett på Kungliga Operan. Jag såg SYNC, Altro Canto som hade premiär i fredags. Den var bra, men inte den bästa jag sett. Jag blir dock ständigt fascinerad av vilken disciplin och kontroll man kan ha på sin kropp. Otroligt. Älskar att gå på balett. Det är vackert, lugnt, gripande och en stark kontrast till mina veckor.

0_1.jpg
Kategorier stockholm life

Komik i paljettstass

av Anna Benson
Anna Benson & Fredrik Berling.jpg

Igår var jag ute på vift och minglade lite på ”Comedy Central Live”. Det var väldigt kul trots att jag mest längtade efter sängen. Förkyld som en örn. Jakob Öhkvist imponerade! Kul! Och tack Johan Petré som syns nedan på bilden med en av kvällens komiker Zinat Pirzadeh (Thomas di Levas ex). Bilderna lånade från Stureplan och Finest i vanlig ordning. Se resten här och här. Min fina paljettröja kommer från Paul & Joe som jag har hyrt på Sabina&Friends.

Snyt och halk

av Anna Benson
Benson Samsung Wave 004.jpg

Jo, jag tänke lite på Miami idag. Det är mest för att det går rätt snabbt precis just nu. Högt tempo liksom. Vilket är fantastiskt! Och jag är otroligt tacksam för att nästan allt går min väg för tillfället. Tack, tack tack. Har gjort massor spännande idag, bland annat har jag spelat in radioreklam för ”Tillväxtverket”. Kul uppdrag och tack för det! Har minglat ikväll, men är tokförkyld och somnar om 5 röda. Tack Petré för ikväll. Puss och ha en underbar helg fina ni där ute.

Förresten Miami ja, det är så härligt där helt enkelt och skönt att tänka på när man snyter sig stup i kvarten och halkar fram på gatorna.

Benson Samsung Wave 005.jpg
Kategorier stockholm life

Slalomtävling i Stockholm!

av Anna Benson
Foto2779.jpg

Ikväll var jag på ett Skistar event i Hammarbybacken. Åre goes Stockholm. Otroligt kul! Tänk att vi (Stockholmare) har en backe mitt i stan egentligen!? Ja, i alla fall kusligt nära stan. Det är första gången jag är här på mina 7 år i huvudstaden. Hammarbybacken har tre backar och visst de är rätt korta, men har man trevligt sällskap går liftturen upp rätt snabbt. Riktig slalomtävling fick vi vara med om också. Min placering är okänd. Därefter var det afterski med livemusik och hamburgare. Superevent. Mina kinder var röda och humöret på topp! Tack Jossie för härligt fixat! Visst ni att Horizon 7 är den bästa eventbyrån? De fixar allt. Freddieboy åkte bättre än Fogdö när han var som bäst.

Foto2786.jpg Foto2789.jpg Foto2795.jpg

Stockholm Photo by Night

av Anna Benson
IMG_5136.JPG

Stockholm är otroligt vackert. Min utsikt är magnifik. Passade på att ta lite bilder. Visst är det en vacker huvudstad vi har? Det är inte konstigt att vi har cirka 1 miljon utländska gäster varje år i Stockholm. Jag låter bilderna tala för sig själva. Sa jag att det är jag som har tagit dem? It is.

IMG_5133.JPG IMG_5144.JPG IMG_5162.JPG IMG_5127.JPG IMG_5114.JPG IMG_5135.JPG IMG_5150.JPG
Kategorier stockholm life
Sida 1 av 7
  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB