Arkiv för March 2011

- Sida 1 av 17

Förkyld och synopsis

av Anna Benson
Foto3257.jpg

Idag har jag bara varit hemma. Håller på att skriver på ett synopsis på ännu en bok. Tror den kan bli riktigt bra. Solen skiner ute. Är våren här? Jag har till och med fixat på balkongen lite och tagit fram dynor och grejer. Fortfarande förkyld. Hoppas på bättring snart.

Kategorier stockholm life

Tack Helsingborg!

av Anna Benson

Har ju bott i Helsingborg en del av mitt liv. Blev nästan sex år i sundets pärla. Har väldigt många fina vänner där. Tack för att ni finns och hör av er! Förutom underbara Rekordare så fick jag ett härligt och oväntat mail från Janne på Helsingborgs Dagblad för inte så längesedan. Blev väldigt glad för det. Så igår fick jag ett mail från fina Anders, som är en mycket rolig prick (nästan intill lite tokig) och som jag har skrattat med många gånger. Anders – tack för ditt mail. Det värmde otroligt mycket. Kärlek till Helsingborg.

Kategorier stockholm life

Queen Silvia & princess Madde

av Anna Benson

Hade jag varit i Miami nu hade jag intervjuat de här två kungligheterna. Drottning Silvia och prinsessan Madeleine närvarar vid söndagens gudtjänst kl 13.30 i Svenska kyrkan (Congregational church, 251 SW 4th Ave, Boca Raton, Fl 33432). Be there! Hoppas naturligtvis att drottning Silvia är pigg och glad och inte ställer in sin USA-resa. Hovexperten och vännen Roger Lundgren är där just nu och bevakar. Go Roger!

Kategorier kändisliv, miami life

Wanna be fit for fight

av Anna Benson
0_1.jpg

Idag har jag varit i skolan, Poppius journalistskola. Det är kul att gå där! Man lär sig en hel del. Roligast är det att läsa TV-journalistik, som jag gör varje tisdagkväll. Idag har jag skrivit en artikel om taxibilar samt en miljöskildring av Mariatorget. Mycket ska man vara med om. 

Dras med en förkylning och ska försöka kurera mig ikväll. Bara vara hemma. Behöver det. Får nog erkänna att jag inte är superglada positiva sociala Anna just nu. Så är det.

Imorrn ska jag skriva på en spännande grej. Wanna be fit for fight.

Kategorier stockholm life

Borde skriva mer för Aftonbladet

av Anna Benson
Foto3238.jpg

En liten spalt om det kungliga besöket på Cirkus igår var det i dagens AB. Roligast var nog att Jonathan Jeppsson var tjänstgörande nyhetschef i natt. Han är grym och var min första ”chef” där. Då nyhetschef på Sportbladet och nu för heeela Aftonbladet. Jag borde skriva lite mer för AB. Har lite sköna grejer på gång. Härligt och positvit är det att förena nytta med nöje. 

Jag mår bra av att ha grejer igång.

Foto3237.jpg

Kungligt besök på Robyn konsert

av Anna Benson
Foto3197.jpg

Våra platser igår var grymma, till och med ett snäpp bättre än Kronprinsessan Viktorias och prins Daniels, som satt precis bakom oss. De var otroligt avslappnade och Viktoria stod och dansade under hela konserten, för att ibland pussa på sin prins. De båda är stora Robynfans. Kul att de ställde upp och poserade för en bild (synd jag inte hade en bättre kamera just då…) Läs om dem i dagens Aftonbladet. Skrivet av vem mån tro?

Foto3232.jpg Foto3210.jpg

Robyn in concert

av Anna Benson
Foto3188.jpg

Igår var jag och såg Robyn på Cirkus i Stockholm. Robyn är outstanding och helt unik. Jag beundrar hennes kaxighet och attityd. Inte minst hennes musik. Fan vad bra. Och tänk om man kunde dansa som hon? Wow. Stod längst fram och diggade i två timmar. Robyn spelar ikväll och imorrn kväll också på Cirkus och konserterna har varit utsålda sedan länge, men det går att köpa biljetter utanför om du har tur. Allltså – du MÅSTE se Robyn om du har möjlighet. Finns ingen som hon.

Sorry för horribelt ljud i videoklippen.

Foto3177.jpg Foto3184.jpg Foto3183.jpg Foto3180.jpg

En famn

av Anna Benson
Foto3142.jpg

Mina vänner betyder obeskrivligt mycket för mig. Just nu mer än nånsin. Tack. Sprang in i Tobias famn när jag behövde den som mest häromdagen på SÖS. Tack fina underbara du. Du anar inte vad glad jag var för att du fanns där just då.

Otroligt att jag lyckas se glad ut på alla bilder. 

Stolt som en tupp

av Anna Benson

I lördags stod min älskade vän Gabriel på scen och ledde sin kör ”Team Gabriel” i ”Körslaget”. Det var så kul att se och jag tror nästan bara att det är Gabriels föräldrar som är stoltare än jag. Gud vad du är duktig! Jag var stolt som en tupp och numret de framförde var proffsigt rakt igenom och klart bäst. Jag är inte alls partisk. Du röstar väl på Gabbe i Körslaget? Skicka GABRIEL till 72400 under sändning. På lördag smäller det igen. Fina Marc var med mig och höll mig i handen.

Foto3156.jpg Foto3155.jpg Foto3151.jpg
Sida 1 av 17
  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB