Arkiv för April 2011

- Sida 1 av 8

En dag bland lejon och tigrar

av Anna Benson
Foto3573.jpg

Idag har jag varit på årets premiär av Kolmården. Bästa Johan Petré bjöd in till stort galej. Sååå mycket folk. Jag och Gabriel har haft en heldag. Otroligt mysigt. Vi var lila dagen till ära. Gabriel är verkligen en fantastisk människa och en av mina bästa vänner. Tack. Jag hade högläsning ur min nya bok på vägen dit. Spännande. Söta Josephine och Victoria (Gabriels brorsbarn) var också med och kikade på giraffer och lejon, inte minst delfinshowen. Bäst var det sistnämnda. Så coolt! Verkligen värt ett besök. Victora övervann sin höjdskräck (?)! Bra! Det vimlade av profiler idag. Snyggast var nog Charlotte Perelli i sin byxdress. Magnus Carlsson var också trevlig. Härlig dag på vift. Nu blir det några författartimmar på Mosebacke.

Trevlig Valborg alla!

Foto3576.jpg Foto3590.jpg Foto3593.jpg Foto3572.jpg Foto3594.jpg

Utanför mina dörrar

av Anna Benson
0_1.jpg

Idag är jag på vift. I alla fall ett litet tag. Will tell u more. Så härligt att komma ut en sväng även om jag är inne i min författarbubbla just nu.

Årets boll!

av Anna Benson

Vill du se årets boll i pingissverige? Den är helt otrolig och Mattias Översjö ligger bakom. Det var i förra helgens SM-final han gjorde den, när Eslövs AI blev svenska mästare på herrsidan. Klippet har över 63 000 visningar på youtube redan. Se kopian och upphovsmannen Jan-Ove Waldners boll från OS i Athen 2004. Grym!

Kategorier sports

Hej igen från skrivarstugan

av Anna Benson
Foto3565.jpg

Vill bara säga hej från skrivarstugan igen. Det är härligt med flow och skönt för mig att skriva just nu. Är snart uppe i hundra sidor. Det känns bra. Gör inte så mycket annat och har ännu en lång skrivardag framför mig. Nästa vecka är busy då jag får besök från USA, så då lär det inte bli mycket skrivandet. Passar på. Gillar utsikten. Utsikter är viktigt. Hej hopp! Ha en bra fredag fina vänner.

Kategorier stockholm life

Tillbaks på pingisscenen?

av Anna Benson

I påskhelgen var jag ju som bekant i Skåne. Passade faktiskt på att träna lite pingis. Nja träna och träna. I löparkläder stod jag och loopade forehand mot Robert Erikssons backhand. Det var fan det roligaste jag har gjort på länge. Och trots att Robbans racket var snabbare än vad jag är van vid fick jag till det tillslut. Måste nog säga att forehandensläggan sitter där den ska. I alla fall om bollen kommer på samma ställe. Efter femton minuter vad det dags att låta ”Team Mälarenergi” träningsspela. Hade inte ens någon träningsvärk. Kanske ska jag smygträna lite pingis igen? Det är ju trots allt rätt kul. Slängde ut frågan till Nina Vakkila som var min träningspartner i några år i Stockholm. Ring Nina så kan jag loopa forehand! Måste bara rota fram mitt gamla rack. Får jag använda det gamla limmet? Har aldrig hållit på med booster eller det vita trälimmet… Är bjuden till Frankrike nu i maj till min gamla klubb. Kanske borde höra om de behöver en femma? Inget är omöjligt.

Kategorier sports, stockholm life

Längtar hit

av Anna Benson



Trots den underbara våren, som jag faktiskt missade ifjol då jag var i Miami, längtar jag hit. Thailand är och förblir underbart. Hoppas kunna resa dit med min familj nästa vinter igen. Man är så fri där. Jag blundar för det fina vädret just nu och sitter inne och skriver. Har snart skrivit två kapitel idag. Känns bra. 

Kategorier stockholm life

Skriver och skriver

av Anna Benson
Foto3562.jpg

Just nu är jag rätt mycket för själv. Det är väldigt skönt. Skriver en hel del på min nya bok. Jag gillar verkligen att skriva, särskilt om jag inte är på topp. Boken känns rätt bra än så länge och jag hoppas och tror att ni kommer att gilla den. Min plan är att släppa den före min andra bok och har därför skjutit på utgivningen. Har underbar view ut över takåsarna där jag sitter, vilket ger både ett lugn och bra flow. Stänger till och med av telefonen. Hej från skrivarstugan på Mosebacke. Vi hörs.

Kategorier stockholm life

Blir det vackrare än så här?

av Anna Benson
Foto3518.jpg

I helgen var jag i Landskrona och gick en promenad längs vattnet med Kajsa och Frida. Otroligt fint där i Borstahusen. Gick förbi den här lilla tjejen som blickade ut över sundet. Så vackert. Blir inte bättre än så här. Jag älskar havet.

Stockholms bästa frukost!

av Anna Benson
0_1.jpg

Sitter och äter frukost på Guapa på Hökens gata. Mitt favvoställe. Jag hävdar att de har stans bästa frukost. Enkel och bra. 39 kronor! Lugnt och skönt är det också och personalen supertrevlig. Me like!

Tuesday in Stockholm

av Anna Benson
Foto3540.jpg

Tänk vad solen gör mycket. Hade spring i benen i morse och löpte Söderrundan. Härligt. Är lite på gång. Det känns bra. Riktigt trött på att må dåligt. Träffade Gabbe och Åsa på lunch som livade upp mig. Kul att prata om annat. Typ Rhodos, basket i Kina, inte minst Körslaget. Gabriel var inte ett dugg deppig över andra platsen och har redan nya spännande projekt på gång. 

Nu ska jag tända ljus, hoppa i myskläder (kanske OnePiece) och skriva på min nya bok. Orkar jag ska jag gå ut och köpa Bridgeblandning. Hur har din tisdag varit?

Foto3537.jpg
Sida 1 av 8
  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB