Julpyssel

Idag fick jag ett härligt brev på Facebook, av min gamla vän Cathrin; ”när jag läser er blogg vill jag göra om allt här hemma!” Och det är PRECIS det som är syftet med bloggen, att inspirera, högt och lågt, vitt och brett, på ett opretantiöst sätt. Hoppas ni är fler där ute som inspireras av vår blogg!

Min dotter, sju år, kom hem i morse efter att ha sovit över hos en kompis. De hade julpysslat! Gissa om jag blev avis, det är en stor tradition i min lilla familj! Titta vilken fin tomte hon hade gjort!

053.JPG

Temat på vårt pyssel har varierat genom åren, mest med hänsyn till barnens ålder. I år ska vi avancera lite, hittade dessa fina pyssel på Panduro….

Bild 2.pngBild 4.png

Och den här tomten i linnekostym blir min lilla pysselutmaning i år!

Bild 5.pngFoto: Panduro

 

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma