Massor av julinspiration!

Det märks att vi klivit in i december. Plötsligt får man så mycket mer att bocka av på ”att göra listan”. Idag är jag hemma med sjukt barn, internet låg nere större delen av dagen, min kamera har helt lagt av idag och jag missade (glömde!) ett viktigt möte ikväll…… 

Men jag hann köpa en julgran i alla fall…..

Eftersom alla mina julbilder ligger på min trasiga kamera så får jag bjuda på lite inspiration hämtad från nätet. Börjar med lite kul julpyssel från tidningen Country Living.

Bild 40.png Bild 44.png

Bild 49.png Bild 50.png

Bild 38.png Bild 45.png

Bild 35.png   Bild 34.png 

Sista två bilderna är hämtade från pysselgurun Martha Stewarts hemsida.

Håll utkik på vår blogg, massor av mer julbilder kommer de närmsta veckorna 🙂

 

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma