Alla dessa valmöjligheter…..

Golv är fascinerande.

Gamla breda tiljor, sliten fiskbensparkett eller ett golv målat i olika mönster, det är mumma för ögonen…. Jag var på Bauhaus häromveckan och hittade JÄTTEfina och billiga golv.  När vi köpte vårt hus hade ägarna lagt ett nytt dyrt björkgolv i köket (jag tyckte det var fult redan då). Idag tio år senare är det tokrepigt och gulnat…och ännu fulare. Och har man ett fett bankkonto kan man väl köpa det dyraste golvet, men generellt bor man inte så länge på varje ställe och varje ny ägare i ett hus eller lägenhet vill sätta sin stil och prägel på det. Så jag skulle faktiskt INTE rekommendera att köpa ett dyrt golv.

Själv funderar jag starkt på vad jag vill göra med vårt köksgolv….vitt, svart, brunt, grått, mönstrat….

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma