Jag, en oäkting?

För några år sedan gjorde jag ett blomsterreportage hemma hos Dahliasällskapets ordförande Olof.

OJ, vilken fantastisk trädgård! Tokfull med Dahlior. Och vilket jobb att ordna, gräva upp och gräva ner lökar! Och vill man ha exakt samma sort måste man dela knölar eller ta sticklingar. Men å andra sidan, tänk vad spännande att det kommer upp nya oväntade kombinationer år efter år, ingen den andra lik!

Och gissa om jag blev MALLIG när han döpte en ny supervacker, gulrosa Dahliablomma efter mig. (Även om Dahlior korsbefruktar sig till höger och vänster och strör ”oäktingar” omkring sig).

dahlia, dahlior, blommor, trädgård dahlia, dahlior, blommor, trädgård

Tack Olof, jag lever fortfarande på den ”utmärkelsen”!

Ha en fin tisdag vänner!

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma