Del 2 av 5: Världens bästa restaurang!

När vi ändå är i Köpenhamn tipsar jag om restaurangen som blivit utsett till världens bästa restaurang tre år i rad, Noma. Trots att jag själv var ute tre månader i förväg när jag skulle boka, så var det fullt.

Det gäller att vara ute i tid, ingen spontanitet här inte!

Men i år blev Noma petad till plats två av restaurangen El Bulli.

Nordiskt och industriellt är tydligen en framgångsrik mix i restaurangvärlden!

Noma-Restaurant-köpenhamn, restaurangNoma-Restaurant-köpenhamn, restaurang Noma-Restaurant-köpenhamn, restaurang Noma-Restaurant-köpenhamn, restaurang Noma-Restaurant-köpenhamn, restaurang Noma-Restaurant-köpenhamn, restaurang

 

Kolla in de breda golvplanken, snyggt!

Snart är det helg igen! Skön torsdag vänner!

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma