Manuel Canovas ger mig pirr!

Alltså…. hur kan ett tyg skapa lycka inombords? När jag såg dessa textilier från Manuel Canovas blev jag alldeles pirrig och jag fick ett brett leende på läpparna. Knasigt!

Jag som egentligen inte är speciellt förtjust i starka färger, men dessa tyger är makalöst vackra! Designchefen Ariane Dalle på Manuel Canovas säger så här;  “Canovas is the art of living à la Francaise, with a very special colour palette, and a real touch of originality.”

Och det man man väl hålla med om!

manuel canovas, tyg, textilier, mönster manuel canovas, tyg, textilier, mönster manuel canovas, tyg, textilier, mönster manuel canovas, tyg, textilier, mönster manuel canovas, tyg, textilier, mönsterHa en skön torsdag vänner!

 

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma