HJÄLP vad SNYGGT!

Nu är jag tillbaka på bloggen efter en liten minisemester i Stockholms skärgård. Ni som följer mig på Instagram har nog sett alla brinnande solnedgångar och glada barn!

Satt och surfade runt i kväll…. och vad tänker du på när man säger Ralph Lauren?

Blåvitrandiga tapeter, lite korg och rottingmöbler, lite brittisk bibliotekskänsla…..? Men döm om min förvåning när jag möter ett Ralph Lauren Home med industriella och grafiska accenter….. och med lite cool loftapartment-stil….. Detta plus att de lyckats behålla den exklusiva och stilfulla touch som genomsyrar deras varumärke.

Spana in dessa godbitar…… skulle faktiskt vilja ha det precis så här hemma hos mig!

Ralph Lauren Home Ralph Lauren Home Ralph Lauren Home Ralph Lauren Home Ralph Lauren Home Ralph Lauren Home Ralph Lauren Home Ralph Lauren HomeHa en skön tisdagskväll vänner!

 

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma