Prisbelönt dansk babystol

Jag älskar när design och praktiskt användande faktiskt synkar. Barnstolen ”Flexa baby chair” är designad av dansken Hans Sandgren Jakobsen och kom ut på marknaden i maj 2013… och inte helt oväntat har den snygga babystolen redan vunnit Red dot design award. Det finns självklart flera tillbehör till stolen och grundidén med stolen är att barnet ska kunna växa i och med stolen. Så stolen är förändringsbar, de vita ”fötterna” går att minska och öka, liksom fotstödet, stödet mellan benen och det lilla bordet.

Visst är den super-duper-snygg!?

flexastol, barnstol flexastol, barnstol

 

Flexa har flera snygga produkter för barn, kika in på deras hemsida här

I morgon är det måndag, mitt nya, härliga frilansliv fortsätter!

Ha en skön söndagskväll!

 

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma