Paris, here I come!

I morgon åker jag till Paris och besöker inredningsmässan Maison et Objet. Jag kommer självklart besöka loppisar och inredningsbutiker…. så bloggen kommer svämma över av härliga Paris-måsten. Och som min personliga Paris-allvetare har jag Magdalena Martin, ni vet hon som tidigare ägde butiken Par Courrier i Stockholm. Hon har sadlat om och jobbar nu som fotograf i Paris och bor mitt i Monmartre. Vilken dröm!

Magdalenas hemsida finner du här, blogg här, Facebook här och på Instagram heter hon @magdalenamartin_paris

Hennes bilder är makalöst vackra och inspirerande och självaste Moulin Rouge har gjort henne till sin hovfotograf!

paris, magdalena martin, fotograf paris, magdalena martin, fotograf paris, magdalena martin, fotograf paris, magdalena martin, fotograf paris, magdalena martin, fotograf moulin rouge, paris, magdalena martin, fotograf

 

Ha en fin torsdagskväll vänner!

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma