Lätt som en plätt, eller?

Jag säger bara…. puuuuuh!

De senaste dagarna har jag rivit min dotters rum, för att måla om och fixa det, äntligen! Hon har levt i typ flyttkartonger, en säng, en megastor garderob och halvspacklade väggar i nästan ett år. Hon har fyllt 11 precis och det enda hon önskade sig i sitt nya rum var rosa, bredrandiga tapeter, en säng utan ben (för all skit samlas under sängen), en spegel, en dörr (för att hålla lillebror borta) och en mindre garderob.

Lätt som en plätt tänkte jag. Men allt tar ju såååå mycket längre tid än man tror. Och har man börjat måla på ett ställe, då brukar det gå som en löpeld att nya lister måste fixas osv osv.

Men hon var så nöjd när hon kom hem från hajklägret i går kväll! Tack o lov!

Och jag skulle ha målat köket med Kalk liters underbara färger denna helg…… men det får vänta lite till, insåg inte hur mycket som måste fixas i köket först, ny gips på väggarna, golvet som måste bytas ut (!!!!!!) och nya köksstommar….. Gaaah….. sitter just nu och smider hur-ska-jag-kunna-göra-detta-på-ett-smidigt-sätt-innan-jul…….

Skärmavbild 2013-11-11 kl. 11.47.34 Skärmavbild 2013-11-11 kl. 11.46.45Ha en skön måndag vänner!

 

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma