Jag och resten av Sverige på Ikea!

Ugh… i dag var jag på Ikea i Kungens Kurva.

Trodde att det skulle vara liiiite lugnare en tisdag kl 11…. men icke! Det var som en lördagseftermiddag! Och vilken ångest när jag upptäcker att de gjort om på de olika avdelningarna… När jag till slut lastat på mig allt, sprungit som ett yrväder till tag-själv-lagret… och sedan fått vända och gå mot strömmen för att jag glömde något (och med en j:vligt irriterande kundvagn som drar snett)…. när jag till sist ska ta några kontorsgrejor, så finns inte den avdelningen!!?? Jag frågar en kille som snällt svarar att det nu ligger på våning 2.

Jisses vad luften gick ur mig. När jag kommer upp till våning två finns inte den varan där ändå, ni vet en sån där träfärgad Moppe-byrå. Går ner igen, letar mig tokig efter någon att fråga, hittar ingen, söker efter varan på deras datorer… och där står det ”fråga personalen”…. Näääää, då sket jag alldeles extra i Moppe-byrån!

Hittade även denna bild i kameran från mitt besök på Zetas i söndags. Stjärnan var sååå vacker! Och min man är ju smed…. gissa vad jag lade in för beställning!

Men, skomakarens barn ni vet, kanske får den till nästa jul, om jag har tur!

zetas

 

Skön tisdag vänner!

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma