Grattis vackra människa!

I dag passar jag på att hänga ut och gratta en av mina allra närmaste och fina vänner här på bloggen. Det är hon som fotar alla reportage jag gör för Aftonbladet och andra tidningar. Lucky me som får jobba med sin bästis!

Angelica är unik. En fantastisk väninna, på alla sätt och vis… och i dag fyller hon år!

Vi skrattar hejdlöst, hjärtligt och brutalt åt det mest oväntade sakerna, så gott som varje dag. Vi ser det ljusa i det mörka och det mörka i det ljusa. Vi kan prata om djupa relationsproblem, tonårsaktigt och ytligt om utseende, ingående om barnuppfostran, hysteriskt om sjukdomar, frustrerat och upprört om föräldrar och det genetiska arvet, hopplösa inredningsproblem (svart, vitt, grått, industriellt, vintage, shabby…. vi har nog betat oss igenom alla stilar), kärlek, drömmar och längtan, pengar med hopplösa vingar, grym logistik och det ljuva familjelivet, livet som fri till strukturerad bokföring och livet som egen företagare, you name it…

Och det är bara min kära Angelica som jag kl 02.30 kan mms’a mitt totala tvättkaos i badrummet samtidigt som jag skriver texter, fixar barnens matsäckar och gympakläder och dricker min femte kopp kaffe.

Och jag får svar, med samma mynt, kl 02.31.

Och det jag uppskattar allra mest med Angelica är att vi kan vara så brutalt ärliga med varandra. Vi avbryter barskt varandra, byter plötsligt samtalsämne, eller mer eller mindre kan kasta luren i örat på den andra, för att reda ut en annan situation med familj, barn, jobb eller att det bara ringer i andra luren.. eller bara att vi inte orkar prata mer…. Och vi behöver inte be om ursäkt för det. För vi förstår, vi fattar var den andre befinner sig.

Och det är en ynnest att ha en sån fantastisk vän i sin närhet. Önskar att alla hade en Angelica i sitt liv!

Skärmavbild 2014-02-05 kl. 00.42.28

GRATTIS min fantastiska Angelica Söderberg Hammar på födelsedagen!

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma