Hälsningar från Miami!

Ledsen att jag inte varit så aktiv senaste veckan. Har varit på inspirationsresa till Miami och uppkopplingen har varit helt galet långsam, om den ens funnits!

Jag har aldrig varit riktigt förtjust i USA, har aldrig haft någon dragning dit alls faktiskt. MEN, Miami har ändrat allt. Jag ÄLSKAR Miami. Husen, dess historia, arkitekturen, folket, bilarna, stranden…. och vädret så klart.

Miami har en glädje och lustfylldhet över sig, en bekymmersfri stämning som smittar av sig på allt runt omkring. Det finns hur mycket spännande som helst att berätta om Miamis historia men i skrivande stund är jag så jetlaggad att jag knappt finner ord. Det värker i hela kroppen. Så i dag får ni hålla till godo med lite sköna bilder….

Miami beach och strandvägen Ocean drive andas Art deco, 20-tal, 50-tal, 60-tal och så de glassiga minnena från Miami Vice, tv-serien ni vet….

miami, miami beach, ocean drive miami, miami beach, ocean drive miami, miami beach, ocean drive miami, miami beach, ocean drive miami, miami beach, ocean drive miami, miami beach, ocean drive miami, miami beach, ocean drive

Längtar tillbaka så jag nästan spricker! Ha en skön tisdag vänner!

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma