Fynda bockbord!

Dagens inredningsfråga slutade med att jag vann budgivningen på ett matbord i går. Så ni inspirerar mig minsann med era läsarfrågor!

Frågan från Annika löd så här:

Hej Helena! Tack för en alldeles underbar blogg! Jag har ett problem, jag älskar att pyssla och har ett arbetsrum där jag håller till. Men jag har inget bra bord. Jag skulle vilja ha typ Ikeas bord med bockben, men ändå inte just Ikeas. Har du något tips på roliga/ udda/ snygga arbetsbord?

Annika! Jag älskar detta bord från &Tradition. Det kostar strax över 10.000 kr men det är ruskigt snyggt! Skrivbord är generellt ganska små idag (då sättet vi använder dem på har förändrats). Så bäst är att leta efter matbord. Och vill man ha udda ska man definitivt leta på Lauritz.com, finns hur mycket snyggt och udda som helst!…. se bilder längre ned…

vintage, rustikt träbord, lauritz vintage, rustikt träbord, lauritz vintage, rustikt träbord, lauritz

Sedan kan man köpa ett par vanliga byggbockar och köpa en gammal dörr och vips har du ett snyggt arbetsbord. Har bordet spegeldörrar bör man även ha en rejäl glasskiva som man kan lägga över för att få ett slätt underlag.

vintage, rustikt träbord, lauritz

Och resultat av Annikas fråga om arbetsbord blev det här….. jag blev ju helt besatt av att leta runt på Lauritz och jag blev alldeles kär i detta bord. Och envis som synden är jag…. så såklart vann jag!vintage, rustikt träbord, lauritz

 

Ha en underbar fredag vänner!

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma