50 shades of pink!

Rosa verkar vara en färg som aldrig riktigt går ur tiden. Nyanserna varierar, från pastelligt, pudrigt, smutsrosa, gammelrosa till aprikosa nyanser och så neonrosa som kommit de senaste åren… Men i vår ser vi mycket blekt rosa med just aprikosa inslag. Surfade runt lite och hittade 21 härligt rosa prylar att shoppa loss på!

hm, rosa,

FOTO: H&M

hm, rosa, lampa, string, soffa hm, rosa, lampa, stol kuddar hm, rosa,  stol, tapeter, design

1. Muuto 2. Zazzle.se 3. Muuto 4. H&M 5. String 6. Poshliving.se 7. Lagerhaus 8. Studio Snowpuppy 9. H&M 10. Muuto11. Lagerhaus 12. Re:Do 13. Montana 14. Verner Panton/ Montana 15. Freya Sanderson 16. Rut, Sandberg 17. Laura Ashley 18. Magnolia, Cole & Son 19. Hampus, Sandeberg 20. Designers Guild 21. Åsa Sandberg

superfront

Sista bilden har jag visat förr, men Superfronts underbara luckor, ben och knoppar som passar Ikeamöbler, är ju bara så snygga!

Ha en fin tisdag vänner!

 

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma