Nya trenden: Batik och Dip-dye!

Batiktrenden håller på att slå stort. Allt fler hakar på med flytande kulörer på så väl tapeter som kuddar, dukar.

Och det dröjer nog inte länge förrän vi ser en DIY-batik-våg som på 70-80-talet, när man knöt gummisnoddar runt kläder och doppade i färg. Fast nu även med inredningstextilier. Jag blev riktigt sugen att färga ett batiköverkast i cerise till min dotters rum!

batik, dipdye, tine k, designers guild, moltazdesignshop, rosenthal batik, dipdye, tine k, designers guild, moltazdesignshop, rosenthal batik, dipdye, tine k, designers guild, moltazdesignshop, rosenthal batik, dipdye, tine k, designers guild, moltazdesignshop, rosenthal batik, dipdye, tine k, designers guild, moltazdesignshop, rosenthal batik, dipdye, tine k, designers guild, moltazdesignshop, rosenthal batik, dipdye, tine k, designers guild, moltazdesignshop, rosenthal batik, dipdye, tine k, designers guild, moltazdesignshop, rosenthal batik, dipdye, tine k, designers guild, moltazdesignshop, rosenthal batik, dipdye, tine k, designers guild, moltazdesignshop, rosenthal Skärmavbild 2014-03-26 kl. 10.48.01

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma