Skärbräde-grubbel!

Min enda skärbräda i trä här hemma är en rustik klump jag ärvt av min mormor. Och jag älskar den!

Jag skulle gärna vilja ha flera grova, gamla skärbrädor. Tänkte jag ska leta på loppis i sommar… eller är det äckligt att ha någon annans gamla skärbräda??? Hmmmm…. har försökt hitta nya som tilltalar mig, men njaääää… hittar ingen riktigt… det finns massor fina, designade, nätta, roliga… men vart är alla rustika träklumpar?

kähler, royaldesign, skärbrädor, rustika skärbrädor, design

Foto: Kähler/ Royaldesign.se

skärbrädor, rustika skärbrädor, design

skärbrädor, rustika skärbrädor, designskärbrädor, rustika skärbrädor, design skärbrädor, rustika skärbrädor, designskärbrädor, rustika skärbrädor, design, tom dixon Skärmavbild 2014-03-18 kl. 10.32.46

 

Gillar denna från Zetas, men även den där längre upp från Etsy…. ja ja…. jag funderar vidare….

Ha en finfin dag vänner!

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma