20 st vill-ha-mattor!

Jag älskar verkligen mattor. En matta kan verkligen lyfta och förändra ett helt rum. Det kan rama in, skärma av, skapa blickfång… och finns det något mysigare än en tjock, tuftad matta? Man kan få en lyxig känsla i ett nafs!

Fast jag är urdålig på att investera i en matta. På något sätt blir jag dumsnål….. det slutar alltid med att jag köper en billigare trasmatta. Kanske har det att göra med att jag har fyra katter som både vässar klorna och kräks hårbollar mellan varven!

Nåja. Jag drömmer vidare om mattor. Här är några av mina favoriter just nu! Den infärgade zebramattan från Zara Home är fantastiskt snygg och en riktig storfavorit!

mattor, zebra, zebramatta, mattor, zebra, zebramatta, mattor, zebra, zebramatta, mattor, zebra, zebramatta, vintage mattor, zebra, zebramatta, mattor, zebra, zebramatta,

 

Ha en solig onsdag vänner!

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma