Påsken är SÅ ful!

Usch…. jag har fortfarande inte påskpyntat hemma. Jag tycker allt som har med påsken att göra är såååå fult. Kitschigt och krimskramsigt. Och jag vill inte ha någon lantligt vit påsk med spetsklädda ägg och vita fjädrar… och det svartvita/ grafiska med svarta fjädrar på trollhasselgrenar vill jag inte heller ha.

Barnen verkar inte riktigt bry sig…. de vill nog bara ha sitt ägg, sen är de nöjda. Kanske ska strunta i påskpyntet i år, eller?

Det enda som jag hittat och som jag tycker är fint, är dessa kopparägg och fjädrar från Butik Linnea.
webbutiklinnea
Även webbutiken CGStyle har dessa fjäderägg från Madam Stoltz som jag tycker är fina.
cgstyle.se
Det får nog bli några extra förpackningar tulpaner i år istället!

Ha en fin onsdag vänner!

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma