17 färgstarka soffor!

Vi går i sofftankar här hemma. Vi har haft vitt de senaste 10 åren…. nu är jag inne på grått, eller beige….. så himla trist egentligen. Önskar verkligen att jag hade modet att köpa en lejongul eller mossgrön…. men risken är ju att man tröttnar.

Och enligt statistiken går vi i sofftankar upp till två år innan vi slår till på en ny soffa. För några år sedan låg de siffrorna mellan 6 månader och ett år.

Får det lov att vara en rosa, gul eller grön soffa.. eller en vackert pastellfärgad kanske?

grön soffa, soffa, rosa soffa, gul soffa, orange soffa, pastell, blå soffa, howard

Foto: & Traditiongrön soffa, soffa, rosa soffa, gul soffa, orange soffa, pastell, blå soffa, howard grön soffa, soffa, rosa soffa, gul soffa, orange soffa, pastell, blå soffa, howard grön soffa, soffa, rosa soffa, gul soffa, orange soffa, pastell, blå soffa, howard

Ha en toppentorsdag vänner!

 

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma