Blommiga tapetnyheter

Men vilket fantastiskt väder vi haft de senaste dagarna! Hela trädgården kvittrar och surrar. Nyvakna fjärilar, kvittrande fåglar, flummiga humlor och små arbetsmyror som letat sig upp i den värmande vårsolen. Och i min mapp på datorn har vårens blommiga tapeter samlat på sig. Och lika mycket som jag ääääääälskar blommiga tapeter, så vet jag inte riktigt var jag skulle vilja ha dom här hemma! För det är svårt, när man är så sjukt ombytlig som jag är! Men om jag hade ett gästrum, eller en gästtoalett, då skull jag gå ”all in” där!

Så idag tänkte jag visa några av mina blommiga favorittapeter som lanserats denna vår.

tapetnyheter, midbec, intrade, tapeter, wallpaper, blommigatapeter tapetnyheter, midbec, intrade, tapeter, wallpaper, blommigatapeter tapetnyheter, midbec, intrade, tapeter, wallpaper, blommigatapeter tapetnyheter, midbec, intrade, tapeter, wallpaper, blommigatapeter tapetnyheter, midbec, intrade, tapeter, wallpaper, blommigatapeter boråstapeter, tapetnyheter, midbec, intrade, tapeter, wallpaper, blommigatapeter tapetnyheter, midbec, intrade, tapeter, wallpaper, blommigatapeter

Ecotapeter, tapetnyheter, midbec, intrade, tapeter, wallpaper, blommigatapeter

 

Ha en underbar måndag vänner!

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma