Trädgårdsfix på schemat!

Min trädgård är en sorglig syn för gudarna! Innan jag fick barn hade jag en prunkande oas och lade ner all min fritid (och pengar!) på trädgården…

Men sedan vi flyttade bor vi på en skogstomt, rådjuren huserar här varje morgon och kväll. Och jag har testat ALLT, men även det som inte rådjur ”ska” äta… det äter dom här i alla fall. Så jag har faktiskt mer eller mindre gett upp. Det får mest bli buskar, gräs och barrväxter framöver. Surfade in hos Nordsjö färg som har massor av tips för trädgården… spana in dessa bilder, blir man inte lite sugen att måla om både diverse plåtsaker, gamla träbord och slipers-stockar….

Fick lite härliga idéer… måste genast springa ut med mitt skissblock i trädgården!

nordsjö färg, diy, pyssel, trädgård, nordsjö färg, diy, pyssel, trädgård, nordsjö färg, diy, pyssel, trädgård, nordsjö färg, diy, pyssel, trädgård, nordsjö färg, diy, pyssel, trädgård, nordsjö färg, diy, pyssel, trädgård, nordsjö färg, diy, pyssel, trädgård,

 

Ha en fin söndag vänner!

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma