Trött på industrilampor?

Med jämna mellanrum skriver jag om industrilampor här på bloggen. Och nu är det dags igen!

Industrilampor har varit omåttligt populära i våra skandinaviska vita, stilrena och lantliga hem. En skön, ruff kontrast som idag syns i vartenda hem, i varenda inredningstidning. Och jag är inte sämre jag, har flera stycken som ligger på hög som jag har planer för, i mer eller mindre varje rum!

Så vad är nytt då? Egentligen ingenting, tror bara att vi ser en ny innovativ tid för lampdesign…. hittade bland annat amerikanska Early Electrics som verkar ha kommit på massor av ny design av gammalt skrot. Kommer tandläkarlampor och operationslampor bli den nya inspirationen tro?

Här kommer i alla fall ett gäng industrilampor som finns ute i butiker nu, att inspireras av….

industrilampor industrilampor industrilampor industrilampor industrilampor industrilampor industrilampor

Ha en skön kväll vänner!

 

 

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma