Välkommen hem till Oprah Winfrey!

Oprah Winfrey, vilken kvinna!

Hon har gått från fattig sydstatsflicka till en av världens mäktigaste kvinnor. Vilken saga! I över 20 år ledde hon sin egen omåttligt populära show ”The Oprah winfrey show”, hennes produktionsbolag ligger även bakom framgångar som ”Dr Phil” och ”Rachael Ray”.

Sedan många år tillbaka har hon ett eget livsstilsmagasin ”O -The Oprah magazine” och driver välgörenhetsorganisationen Oprah’s Angel Network.

Hon har även hunnit agerat i flertalet filmer, mest känd är Purpurfärgen som kom 1985…. Och att hon är en av världens rikaste kvinnor gör att hon självklart har helt fantastiska hus. Ena huset ligger i Santa Barbara och det andra, hennes semesterhus på Maui, Hawaii.

I sin tidning ”The Oprah magazine” slog hon upp portarna till sitt vackra hus på Hawaii.

Foto: Michel Arnaud Styling: Carlos Mota oprah winfrey maui home tours_105_600x411 tours_106_600x411 oprah

Se hela reportaget HÄR och läs om hur hon och hennes inredare tänkt, rum för rum.

Och för den nyfikne… Oprah gjorde om sitt gästhus i Santa Barbara…. wow, det är inte direkt en liten gäststuga på 10 kvm!! Foto: Michel Arnaud Styling: Carlos Mota oprah winfrey tours_107_600x411 guesthouse oprah winfrey guesthouse oprah winfrey

Se hela reportaget från gästhuset HÄR, eller spana in Oprahs film där man får se både trista förebilder och härliga efterbilder på gästhuset!

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma