En grå och alldeles ljuvlig vecka!

Den här veckan har gått i grått. För ca 11 år sedan när jag köpte mitt hus på Värmdö (som då var invändigt målat med grått, ÖVERALLT).. då sa jag till mig själv, jag ska aaaaaaaldrig ha grå väggar och golv. Det är en död, platt färg.

Men de orden får jag nu äta upp med råge.

I helgen besökte jag och fotograf Angelica Söderberg Kalklitirs grundare Audur och Hjortur och gjorde reportage för Härligt Hemma. Annelie från Inreda.com var också där i business… och vi hade en väldigt trevlig och lång dag i Landskrona med avslutande middag på kvällen. Supermysigt och såååååå inspirerande.

Kalklitirfärgen är ju grå… i en hel variation av nyanser, från beige till svart, färgen är lite mjukt flammig, betongliknande med en sammetslen finish. Jag målade köket här nedan, resultatet med förebild och vad det kostade kan man läsa i veckans nummer av Härligt Hemma. Och nu vill jag måla om allt hemma!

Och så har jag hittat höstens snyggaste kuddar och lite andra snygga, grå saker!

grått kök grått kalklitir grått kuddar grått grått soffor

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma