Vilken födelsedag!

I går fyllde jag år.

(Jag är inte den som firar, tycker inte det är så speciellt faktiskt, MEN jag vill inte ha en skitdag!)

Dagen började helt fantastiskt. Min son väckte mig med frukost på sängen, jag skjutsade barnen till skolbussen, åkte hem en stund, tände ljus, drack och Chai latte och läste lite inredningstidningar.

So far so good.

Bilen stod färdigpackade sedan kvällen innan, min fotograf Angelica och jag skulle ut och fota omslag för Härligt Hemma.

Sedan började kaoset, och det ville INTE ta slut. Ute på motorvägen började bilen krångla, till slut dog den och det blev bärgning hem. Packade om till en annan bil och några timmar försenade fotograferade vi vackra bilder.

Eftersom maken var bortrest, så var det logistikpussel med barnens fotboll, scouter, dans och matsäckar. Och sedan, hem i mörkret för att sitta och jobba hela natten med försenade texter.

Kommer hem, då har vi inget bredband (ingen tv, telefon eller internet och 4G ville inte heller funka, så jag kan inte internetdela)…. och samtidigt så blir sonen stucken av en geting (som han är överkänslig för)… Så det blev två timmar (med knappt någon täckning på mobilen och x antal avbrutna samtal)…. men Sjukvårdsupplysningen skrattade åt mitt tydligen löjliga problem och bredbandet kan bli fixat någon gång nästa vecka…. grrrrr…..

Så det blev en sen middag igår och när jag ropade att ”maten är klar”…. då hade sonen redan somnat.

Så där satt jag hemma själv igår, på min födelsedag och tyckte liiiite synd om mig själv. Som tur var dök min fina släkting Tiina och hennes man upp med en jättevacker lykta som present. Åh vad jag blev glad!!!

Fick extra energi och städade och vek tvätt till kl 02.30 i natt.

Tja, vem har sagt att alla födelsedagar ska vara härliga med blommor, leenden, god mat och glada barn?

födelsedag

 

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma