7 oslagbara tips till advent!

Har ni hunnit med att gräva fram alla julkartonger från vinden, garaget eller källaren? Funkar alla adventsstakar?

Advent står för dörren och till och med jag, som alltid står redo i mitten av november… har i skrivande stund ingen aaaaaning var jag har allt pynt. På söndag ska vi tända första ljuset och öppna första luckan i adventskalendern.

Här är i alla fall 7 oslagbara tips hur du snabbt som attan skapar mysig adventsstämning! Holmegaard 1. Istället för julgardiner, häng en gren med lingonris, röda band och julkulor. Vackert, enkelt och superbilligt! (Foto: Holmegaard)

kaffe

2. Kanel o kardemumma är oslagbara kryddor till jul. Pudra kaffet, äppelsylten eller glassen. Mums! Created by MDKGraphicsEngine - Licensed to Digital XPress

3. Tända ljus skapar mysstämning på sekunden liksom varma, fluffiga fårskinnsfällar. (Foto: Holmegaard)ROS_endahl 4. Jodå, det går att få julstämning utan att ta in tall och grankvistar. Nakna grenar med några kottar kvar skapar en vacker och sakral silhuett. (Foto: Rosendahl)

Rosendahl dukning

5. Pynta adventsmiddagen med en liten grankvist och en julgransdekoration. Snabbt och billigt för den som är ute i sista sekunden! (Foto: Rosendahl) ells_0123748_M 6. Om du bara ska satsa på EN sak till advent så är det julstjärnorna. Julstjärnor finns idag i alla färger och former, från kitschigt glitterrosa till vackert sirligt vita. (Foto: Ellos)ells_1251339_M   7. Ja ja, adventsstakar i all ära. Men man tager vad man haver. Fyra kaffekoppar, glas, syltburkar, små krukor eller bara ett fat eller en silverbricka. Fyll med sand, oasis eller rent av lite vatten i botten och tryck ner lite mossa. Och har du inte fina siffror i plåt, skriv siffror med en tuschpenna, glitterpenna eller guldpenna. (Foto: Ellos)

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma