Inred med basfärger

Efter en lång dag med barnens sportaktiviteter så kom jag precis hem och kraschade på soffan med min laptop.

Surfade in på Artwoods hemsida och blev återigen påmind om hur fantastiskt vackert det är med vitt, beige, brunt och svart.

Och just dessa fyra färger är perfekt att använda som bas oavsett vilken stil man gillar. Det går lika bra att inreda kolonialt, fransk lantstil, avskalat och modernt, indiskt, vintage, new england… ja… you name it. Och dessa fyra färger går även utmärkt att mixa med andra färgkombinationer, accenter eller mönster.

Se hur fint Artwood mixar olika material. Korg och rotting, rep, drivved, träbord med lädermöbler. Trots de färglösa miljöerna så gör mixen av material inredningen varm och inbjudande. 1 artwood Slide2 Slide3 Slide4

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma