Tjuvkika i Härligt Hemma!

I senaste numret av Härligt Hemma som ligger ute i butik just nu har fotografen Angelica Söderberg och jag fotat förvaringsreportage hemma hos urgulliga Jossan som har butiken Inmyhouse. Omslaget är från hennes härliga sovrum med harlequinrutiga tapeter från Ferm Living.

I resten av tidningen får ni flera färgstarka hem, som vanligt Monicas skitsnygga pyssel och jag har gjort förutom 8 sidor förvaring också 8 sidor Look-a-like-produkter med en liten intervju på slutet med Frida på Trendenser och trendgurun Stefan Nilsson. Hela intervjun kan ni läsa här på bloggen i morgon.

omslag Härligt hemma sovrum Ferm living Slide2 Slide3

På lördag kommer denna goding ut. Här har fotografen Angelica och jag gjort ett härligt belysningsreportage, omslaget är fotat hemma hos fotografen själv!Slide4

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma