Veckans, eller årets bästa köp!?

I går var jag förbi butiken Twoshabbychicks.se som ligger i Sickla i Stockholm. Som vanligt går man runt lääääänge och bara insuper en härlig atmosfär, lyssnar på butikens sköna kubanska rytmer… och man vill ha ALLT.

Och äntligen, ÄNTLIGEN, hittade jag de grå, långhåriga skinnen som jag letat så länge efter. Visst är de fina!?!?

Och det tog ungefär tre sekunder innan min lilla balines Bill fann en ny favoritplats här hemma.

Svarta och vita skinn, kort och långhåriga, går lätt att få tag på, men just de grå skinnen som är så där snyggt melerade och långhåriga är svåra att få tag på.

Dessa kommer från får som lever fritt på Island. Läs mer om företaget Nature Collection som ligger bakom vackra skinn från Island, Tibet och andra ställen i världen, här i deras onlinekatalog.

Och just här och nu är det nog många som blir både arga och ledsna att jag gör ett positivt inlägg om fårskinn.

Och ja, jag vet att detta är ett kontroversiellt ämne, även för mig. Jag är djurmänniska och har egentligen svårt för skinn och päls i alla former. Men ju äldre jag blir, så är det enda viktiga för mig att djuren har levt ett fritt och lyckligt liv i deras naturliga miljö.

Önskar att allt fler företag strävar mot ekologisk djurhållning, framställning av mat och andra ekologiska produkter.

IMG_2384 Slide1

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma