Svensken som köpt Beverly Hills dyraste hus!

Säger namnet Markus Persson dig något?

Nä, inte mig heller. Men om man säger ”Minecraft” så reagerar alla vi föräldrar som har barn. Det fyrkantiga spelet där man bygger upp världar, typ.

Hur som helst, svenska killen Markus Persson är grundaren av spelet och nyligen sålde han rättigheterna till Microsoft för hela 2,5 miljarder dollar. 2,5 miljarder dollar….. helt galet!

Så då köper man ju så klart ett hus i Beverly Hills. Det dyraste. Markus bjöd över Jay-Z och Beyonce och fick huset för 537 miljoner kronor. Det är det dyraste som någonsin sålts i Beverly Hills.

markus

Och huset på 2136 kvm är redan färdigmöblerat. Vad sägs om en hel godisvägg, ett showroom för bilar, vodka och tequilabarer, 8 sovrum, 15 badrum (toaletterna är designade av Toto Neorest, 43000 kr/st), garderober stora som lägenheter, en biosalong för 18 personer, matbord i onyx för 24 personer, porslin från Roberto Cavalli (25000 kr/kuvertet). Och på det ett stort motoriserat panoramafönster på 16 meter med utsikt över Los Angeles.

Ja, nu kan han ju flyga över alla sina svenska kompisar och ha megastora fester i alla fall. Det är bara att gratulera Markus till en suverän affär! Får man komma o hälsa på kanske? Se filmen inifrån huset här nedan.

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma