Spana in J-Los drömhus!

2011 visade Jennifer Lopez upp sitt enormt vackra och stilsäkra hem i inredningstidningen Veranda magazine. Till sin hjälp har hon haft superduktiga inredaren Michelle Workman, som berättade för Veranda magazine att ”Jennifer wanted to go modern and streamlined but retain sophistication and stylishness” Och visst har hon lyckats!

Jag älskar att hon har en röd tråd igenom hela hemmet med sobra och väldigt få färgskalor och gedigna material, med svart som accent. Feminint, lite romantiskt, lite modernt, lite hotell-chic och lite art deco på samma gång.

Ett av de vackraste kändishemmen jag sett! jennifer lopez Se fler bilder från hennes fantastiska hem på filmen här nedan…..

Och varsågoda, kliv in i Jennifer Lopez garderob på filmen här nedan!

Och inte trodde väl varken du eller jag att Jennifer bara har ett hus? jennifer Lopez På tidningen Verandas hemsida samt i Elle decor kan man även se J-Los relativt nyköpta penthouse på Manhattan, en avlång lägenhet i två plan i the Whitman building (se den coola planlösningen i länken!) Wow, vilka ytor och vilken utsikt, mitt i stan! Lägenheten har självklart en massa badrum och sovrum men även en trädgård på nästan 300 kvm! Lägenheten såldes via Douglas Elliman Real Estate och ligger på 21 East 26th Street, Manhattan. 

Se alla bilderna HÄR och HÄR.

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma