Trenden blev en livsstil 2015

Naturtrenden är här för att stanna.

Trenden har blivit en stil. Vindpinat trä, munblåst glas, grovdrejad keramik, allehanda flätade korgar och möbler i rotting och bambu, slitna skärbrädor, mönstrade hampamattor och lite långhåriga fårskinn…. to name just a few.

Vi njuter av att fynda gamla möbler, vintagefynd med en historia gör inredningen mer spännande! Och att få in råa, ruffa naturmaterial i hemmet skapar harmoni och en skön balans, speciellt i kontrast med nyproducerade, moderna möbler.

Och inredningsstilen har även blivit en livsstil. Butikernas ekologiska varor börjar ta slut på hyllorna, aldrig förr har vi intresserat oss så mycket som nu på vad vi stoppar i munnen. Och allt fler står och läser E-ämnen på förpackningarnas baksidor när de är och handlar i matbutikerna.

Raw food och juicer och nyttiga recept finns var man än vänder näsan. Ekologisk mat och djurhållning står högt upp på våra listor, och egentligen är det helt gaaalet att den maten ska vara dyrare. Onyttig mat borde beskattas mer och den nyttigare borde ha subventionerade priser. Belöna producenterna för ekologiskt jordbruk!

Här kommer 14 sköna, gröna och naturliga inredningstips!

etta

1. En rough stenvägg kan få vilket rum som helt att se unikt ut. De flesta tapetleverantörer idag har någon kollektion tapeter med mönster av sprucken sten, puts eller betong. Lampa, pall och drömfångare från Madam Stoltz.

Foto: Madam Stoltz

Slide3

2.Lampa från Madam Stoltz 3.Kuddar från H&M 4.Knoppar, H&M 5. Vas, H&M 6. Bord från Ilva.Slide1

7. Skärbrädor från Madam Stoltz blir ett vackert stilleben på väggen!  Foto: Madam Stoltz.Slide4

8.Olika linnekuddar från H&M 9.Runda förvaringsboxar från Zara Home 10. Keramikkopp från Housedoctor 11. Matta från Ellos 12. Stol från Ilva.Slide5

13. Gröna växter och blad är hur stort som helst. Och har du inga gröna fingrar går det lika bra med tavlor och prints, dessa kommer från danska Hübsch. Foto: Hübsch

Skärmavbild 2015-01-13 kl. 23.16.29

 

14. Kan man nånsin få för många trälådor och backar? Perfekta att använda som odlingsbänk, kryddhylla, bricka mm. Dessa kommer från H&M. Foto: H&M

 

 

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma