Ny flyttar jag – hänger du med?

Nu är det officiellt att jag flyttar min blogg till amelia.se (Smygstart idag onsdag)

Jag har längtat och sett fram emot den här flytten! Att få lite ny energi och ta med er läsare till ett nytt spännande forum!

Här ligger min blogg tillsammans med ett härligt gäng, bl a Malin Berghagen, träningsproffset Annika Sjöö, Malin Wollin, Jennie Hammar och inredaren Andrea Brodin. Förutom oss bloggare bjuds det en härlig mix av spännande artiklar på sajten.

Välkommen in, hoppas ni hänger med… och lämna gärna kommentarer!

Klicka på bilden så kommer du till bloggen. Och HÄR kan du läsa en intervju med mig. Skärmavbild 2015-06-10 kl. 17.59.24   Jag tackar Aftonbladet för alla roliga år och alla härliga människor jag fått äran att jobba med!

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma