Snygga designlampor!

Ofta när jag frågar vänner och bekanta vad de skulle kunna tänka sig att lägga ner pengar på hemma så svarar nästan alla ”lampor”. Och lampor är faktiskt ”pricken över i” i ett rum. Har man ett rätt trist rum så kan en maffig lampa vara the shit. En lampa är också ett perfekt sätt att skapa kontrast i ett rum.

Har du ett romantiskt inrett rum kan en spetslampa eller kristallkrona bli på tok för mycket. Bryter du av med en ruff industrilampa eller cool dansk designlampa, då får du en skön kontrast som bryter stilen.

Här är ett gäng häftiga lampor från portugisiska företaget Delightfull.

norah-unique-classic-ceiling-dining-stilnovo-lamp-01

brubeck-hanging-dining-sculptural-lamp-01 billy_desk_adjustable_extendable_functional_reading_industrial_funny_vintage_lamp_01 neil-unique-sci-fi-ceiling-sphere-midcentury-modern-lamp-01 matheny-suspension-light-fixture-brass-tubes-stilnovo-chandelier-01 hanna_unique_ceiling_dining_vintage_lamp_01 ella_unique_fifties_ceiling_dining_stilnovo_lamp_01 duke_hanging_dining_sculptural_lamp_01 coltrane-unique-midcentury-modern-lamp-suspension-lamp-01 charles-architectural-round-ceiling-fixture-multi-light-fifties-chandelier-01 clark-ceiling-vintage-lamp-01

Avslutar med deras kollektion med lysande bokstäver och siffror. Coolt och effektfullt!delightfull1 delightfull2

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma