Twingly har förvärvat Bloggportalen.se från Aftonbladet

av Olle Kvarnsmyr

Pressmeddelande

2011-12-07 11:25

”Bloggandet ökar ständigt i Sverige, och de som bloggar behöver bra verktyg”, säger Martin Källström, VD på Twingly. “Vi känner att vi kan skapa stort värde för bloggarna genom att utveckla Bloggportalen och ge ännu bättre verktyg till bloggare”.

Twinglys grundläggande strategi är att ha så rik information som möjligt om bloggar. Genom köpet av Bloggportalen får Twingly möjlighet att lägga till Bloggportalens kategorisering och besökssiffror till våra befintliga tjänster.

En sidoeffekt av uppköpet är att både Aftonbladet.se och E24.se går över till Twinglys lösning för att visa blogglänkar på sina nyhetsartiklar.

”Vi ser det här som en del av ett långsiktigt och fördjupat samarbete mellan Aftonbladet och Twingly”, säger Andreas Aspegren, affärsutvecklare på Aftonbladet.

Första steget för Twingly efter förvärvet är att koppla ihop Bloggportalen med Twinglys befintliga tjänster och kvalitetssäkra besöksräknare och kategorisering.

För supportärenden kontakta Twingly här http://www.twingly.com/support

twingly-transparent.png

 


Bloggportalen INTE hackad

av Olle Kvarnsmyr

Det påstås felaktigt i ett Twitterflöde att Bloggportalen är hackat. Så är inte fallet, det finns inga indikationer som tyder på det.

/Aftonbladets Läsarmedverkan

 

Keep_Calm_and_Carry_On_Wallpap_by_airborneangel.jpg

Viktigt om förändringar på Bloggportalen

av Devgänget
Aftonbladet uppgraderar just nu sitt redaktionella system. Detta kommer att påverka länkade bloggar under listan ”De mest kommenterade artiklarna”.
Under övergången kommer dessa bloggar att falla bort från listan eftersom nya artikel-id kommer att genereras. (I takt med att BP-användare börjar att blogga om artiklar på Aftonbladet igen, kommer listan dock att fyllas på igen.)
 
Förändringen kommer också attt påverka rutan  ”Bloggat om artikeln”. Dessa länkar kommer att försvinna för de som har bloggat före övergången till det nya redaktionella systemet. För att få tillbaka länkarna måste du då uppdatera ditt blogginlägg med den nya artikel-url:en.
Viktigt att poängtera att det i övrigt inte påverkar några listor på Bloggportalen, dessa listor kommer att fungera som tidigare:

De mest länkade bloggarna

Taggar bloggportalen

Indexeringen är trimmad

av Olle Kvarnsmyr

Under vintern har indexeringen av blogginlägg här på Bloggportalen stundtals varit trög. Det är nu fixat och ska gå fortare än någonsin. Skulle ni uppfatta att blogginläggen inte indexeras fort nog skulle vi uppskatta om ni skiver det i kommentarsfältet nedan.

Sida 1 av 1

Information

Denna blogg är inte längre aktiv. För en lista på aktiva bloggar, gå till bloggar.aftonbladet.se.

Sök

Arkiv

Kategorier

  • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB