Startsida / Inlägg

Gå på Camdens marknad – på natten

av Petter Larsson, London

London är en superbra sommarstad – om man är på rätt ställe. Parker, dammar, kanaler och turistfria områden blir liksom extra sköna att glida runt i när det inte regnar/haglar/snöar. Men marknader och shoppingstråk undviker jag helst. Att spendera två dagar utanför St Marys sjukhus, väntandes på att lille prins George skulle födas, tillsammans med 4-500 journalister i uppemot 34 graders värme, räckte gott för mig.

Men vill du ändå besöka en marknad på sommaren finns det en toppenlösning. Från och med ikväll är Camdens nattmarknad öppen varje torsdagskväll. Förutom stånd från en massa småbutiker erbjuder man här utomhusbio, livemusik, pingisspel och en cocktailbåt.

Camden Night Market: 18-22 varje torsdag.

T-bana: Camden Town

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Jennifer Laxén, Tobias Sahlén och Kristina Jeppsson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB