Romersk snabbmat av bästa sorten
avNär du öppnar menyn på en restaurang eller pizzeria i Rom är sannolikheten ganska stor att du hittar supplì under listan av aptitretare. Supplì är små bollar av ris med mozzarella och tomatsås, som rullats i ströbröd och sedan friterats. Var man äter stadens godaste supplì är ett sådant ämne som i Rom kan leda till timslånga och ofta hetsiga diskussioner. Samma sak är det förstås med pizza.
Ett ställe som både har goda supplí och god pizza är Pizzarium på Via della Meloria 43 (Metro: Cipro).

Lotta Zachrisson, 37, är New York-bo sedan fyra år. Där upptäcker hon gärna spännande konst och nya stadsdelar.På helgerna hittar man henne på något trevligt brunchställe eller på picknick i någon park.
Kontrasterna, den närvarande historien och den sköna atmosfären – frilansjournalisten Johanna Paues föll handlöst för Berlin redan under det första besöket för sju år sedan. Två år senare flyttade hon dit.

Västgöten Elin Hellström har dragit till Barcelona för vädret och de sena vanorna. Hon sliter med katalanskan och övar på spansk mañana-mentalitet. Svag för ordböcker, balkongodling och morgonkaffe.
Skånske Petter Larsson, 25, har bott i London i tre år. Han älskar mixen av musik, mode, mat och märkliga människor. Utöver journalistjobb så bedriver han en ändlös jakt på nya områden, trender och barer.