Startsida / Inlägg

Uteteater är åter inne i Regent’s Park

av Petter Larsson, London

Regent’s Parks utomhusteater är igång. Den har varit igång ett tag nu, men nu är det varmt och hyfsat regnfritt så nu är den igång på riktigt. Och känner man efter Wimbledon suget efter att sitta på en läktare och njuta av en show så är parken perfekt. Bubbel finns i baren. Jordgubbar får nog medtagas.

Foto: David Jensen
Foto: David Jensen

De kör en vecka till med Jane Austens Stolthet och Fördom och den 25:e juli drar de igång Sound of Music i en månad. I London finns det inte många kullar som är mer levande än vid den klassiska amfiteatern. Att gå från Baker Streets T-bana är lättaste vägen dit. Den bästa: att gå från Camden, längs med Regent’s Canal via Primrose Hill och London Zoo. Om ni har en timme över innan showen. Efter en promenad smakar en kall dryck framför en grym show som bekant extra bra.

Magisk känsla. Foto: David Jensen
Magisk känsla. Foto: David Jensen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB