Startsida / Inlägg

Förvånande gott med glass i bröd

av Karin Persson, Rom

Jag har tidigare listat några av mina favoritgelaterior här på bloggen. Här kommer ytterligare ett hett glasstips: Gelato con brioche från Ciuri Ciuri på Via Leonina 18-20. Glass i brioche helt enkelt. Förvånande gott. Ger dessutom samma mättnadskänsla som en trerätterslunch.

gelatoconbriocheSå mycket godare än vad det låter. Här med choklad- och pistaschglass.

  • Tjänstgörande redaktör: Elin Wieslander, Mikael Hedmark, Jennifer Snårbacka
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB