Plockigt och gott på koreanska favoriten
avDet är nästan alltid fullsmockat (ofta mycket koreaner, gott tecken), och grilldoften känns redan från andra sidan gatan.
Till Kimchi Princess i Kreuzberg, som varit ett trendigt ställe ganska länge nu, går man framför allt för att grilla. Tunna, tunna skivor av kött fräser på stekhällarna som står direkt på borden. När de är färdiga doppas de först i sesamolja för att sedan rullas in i salladsblad tillsammans med massor av smarriga tillbehör. Koreansk barbecue, helt enkelt! Plockigt, bra och sehr lecker.


Lotta Zachrisson, 37, är New York-bo sedan fyra år. Där upptäcker hon gärna spännande konst och nya stadsdelar.På helgerna hittar man henne på något trevligt brunchställe eller på picknick i någon park.
Kontrasterna, den närvarande historien och den sköna atmosfären – frilansjournalisten Johanna Paues föll handlöst för Berlin redan under det första besöket för sju år sedan. Två år senare flyttade hon dit.

Västgöten Elin Hellström har dragit till Barcelona för vädret och de sena vanorna. Hon sliter med katalanskan och övar på spansk mañana-mentalitet. Svag för ordböcker, balkongodling och morgonkaffe.
Skånske Petter Larsson, 25, har bott i London i tre år. Han älskar mixen av musik, mode, mat och märkliga människor. Utöver journalistjobb så bedriver han en ändlös jakt på nya områden, trender och barer.