Startsida / Inlägg

Saltstänk, sol och mojitos

av Elin Hellström, Barcelona

Äntligen april! Nu börjar sommarvärmen komma tillbaka och strandbarerna slår upp sina serveringar efter vintern. Playan blir därmed återigen Barcelonas pulserande mittpunkt. Perfekt spanläge hittar man på den tillbakalutade baren Salt. Den ligger precis nedanför det emblematiska hotellet W, som med sin segelform syns på kilometers avstånd. Det är med andra ord inga problem att hitta hit. I de snygga solstolarna kan man dricka supergoda mojitos och avnjuta den bästa utsikten över Barcelonetas strand.

Salt

 

Precis bredvid har det framgångsrika och temperamentsfulla klädmärket Desigual nyligen slagit upp sitt huvudkontor och en anslutande butik. Själv har jag i ärlighetens namn aldrig riktigt känt mig bekväm i deras design, men märket är synonymt med Barcelona. Ett förslag till den som vågar sig på att kombinera exotiska romdrinkar med lätt psykedelisk shopping.

 

 • Tjänstgörande redaktör: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark, Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB