Startsida / Inlägg

Lyssna på mig i svensk Berlinradio

av Johanna Paues, Berlin

För några veckor sedan hade jag det stora nöjet att träffa elever från Ljungskiles folkhögskolas journalistutbildning. Jag berättade om mitt liv som frilansare här i Berlin, om livet som frilansare i stort och om hur det har varit att byta land och språk.

Det är spännande det där – att berätta om sig själv på det där sättet, liksom höra sin historia på nytt, få nya perspektiv och reaktioner på att jag faktiskt gjorde det. Jag bröt upp, bytte liv, lärde mig ett nytt språk, blev frilansare. High five på mig själv för bövelen!

Hur som helst. Elevernas tid här i Berlin har resulterat i två grymma radioprogram helt dedikerade till den här fantastiska staden. Bara Berlin i flera timmar! Så jäkla lyxigt att lyssna på.

Här har ni programmen.

I det andra programmet, Berliner, kan höra en intervju med mig (jag dyker upp vid 41.50).

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB